Krátké okomentování ohledně kauzy Bátora

23.08.2011 23:35

Den se nám se dnem sešel a nabízím zde další osobní komentář ohledně kauzy Bátora a možného rozpadu vládní koalice:

TOP 09 se dnes vyjádřila, že je pro vládní koalici, ale není pro Extrémismus, který dle názorů strany šíří Ladislav Bátora.

Můj názor na toto vyjádřený je následující: Ladislav Bátora mi příjde jako velmi vzdělaný a zkušený člověk, který již má něco ve vládní sféře prožité a myslím si, že pouze vyjádřením na svém facebookovém profilu proti předsedovi TOP 09, by neměl být takto veřejně pranýřován.

Také byl kritizován za svůj názor na nedávný pochod homosexuálů Prahou, když se přidal jako předseda Akce D.O.S.T. a vyrazil do ulic veřejně protestovat - já si myslím, že takovéto pochody homosexuálů by se neměli takto veřejně pořádat, příjde mi to nemravné a deviantní.

Myslím si, že není na tom nic špatného, když má svobodný občan ve svobodné zemi určitý názor a dal ho veřejně najevo.

Zřejmě se nelíbí členům TOP 09, že Ladislav Bátora nejde s davem jako beránek, ale dává o sobě vědět jiným smýšlením a také se nebojí vyjádřit svůj názor veřejně.

Strana TOP 09 se ale na jednání vlády ve středu nechystá.

Stejně si myslím, že TOP 09 nakonec ustoupí a přestane jim vadit, že Ladislav Bátora zůstane i nadále ve své funkci, protože pokud by se rozhodli odejít z vládní koalice, přišly by poslanci o své poslanecké platy a výhody.

Jezevec